09:30 hur ser din hudvårdsrutin ut?

Tänkte fråga er läsare hur eran hudvårdsrutin ser ut. Sånt här är kul läsning tycker jag då det skiljer sig så mycket från person till person! Detta får helt enkelt bli dagens fråga.

Så, hur ser din hudvårdsrutin ut morgon/kväll?

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Morgon: Tvättar ansiktet med vatten och återfuktar huden med en återfuktningskräm från Neutrogena (oil-free mosurizer)Kväll: Tvättar bort allt smink med vatten och rengöringsmjölk från Garnier. Skrubbar ansiktet med Neutrogena's visibly clear blackhead eliminating daily scrub. Sedan återfuktar med Oil-free mosurizer (;

2011-08-16 @ 09:46:21
Postat av: Johanna

Morgon: Oftast återfuktar jag ansiktet med en dagcreme från NIVEA. (Inget annat gör jag)Kväll: Återfuktar ansiktet med en nattcreme från NIVEA och smörjer in hela kroppen med "Dove Beauty Body Lotion" efter dusch.Gör inget annat med min hy eftersom jag tycker att det känns som att hyn tar så mycket skada av att hålla på med hela tiden. Jag tror att det viktigaste är att låta huden andas, fri från massa cremer. Vill också säga att det inte ens är varje dag som jag återfuktar mitt ansikte eller kroppen. Det sker kanske 5/7 dagar i veckan.Tack för en bra blogg! :D

2011-08-16 @ 09:54:06
Postat av: Amanda

Morgon: Tvättar ansiktet med en washgel från Neutrogena Pink Grapefruit, sen ansiktsvatten från Neutrogena Spot stress control, sen återfuktar med nivea day care refreshing moisturiser.Kväll: Tvättar bort allt smink med en tvättservett och sen tvättar/skrubbar jag med Garnier pure 3in1 wash/scrub/mask, sen samma ansiktsvatten, sen aloeveragel i hela ansiktet, och sen en oljefri ansiktskräm från Aco Spotless! :)

2011-08-16 @ 09:58:04
Postat av: Sofia

Morgon: tvättar ansiktet med vatten och tar på en ansiktskräm från Loréal.Kväll: tvättar bort sminket med en rengöringsmjölk från Nivea och tar sedan på samma ansiktskräm :)

2011-08-16 @ 10:08:04
Postat av: Ohnell

Morgon och kväll: Jag fuktar jag en bommulstuss med "Soothing toner" från Nivea och sveper över ansikte och hals. Jag kompletterar allt med en redig klick av hederliga Propyless i ansiktet och på halsen & masserar in det.(Ibland kan jag även skrubba ansiktet med Neutrogenas "Black head elimination daily scrub innan tonern.) Smink tvättar jag bort med varmt vatten och tvål.Nu kan ni nog tycka att jag "misshandlar" min hy men icke då! Jag har ALDRIG (helt ärligt) haft en finne i hela mitt liv.

2011-08-16 @ 10:16:39
URL: http://ohnell.devote.se
Postat av: Nathalie

Morgon: Tvättar, använder en skrubb och sedan en kräm.Kväll:Tvättar bort sminket, använder en skrubb sedan finn medel :P

2011-08-16 @ 10:16:59
Postat av: minna

morgon: tvättar ansiktet med neutrogena wash/mask och smörjer in med en dagkräm från nivea.kväll: tvättar bort ögonsminket med en ögonsminksborttagningskräm från the body shop, tvättar ansiktet med neutrogena wash/mask och baddar ansiktet med ett ansiktsvatten från aco!

2011-08-16 @ 10:20:03
Postat av: Andréa

För mig ser det likadant ut på morgonen och kvällen just nu... pinsamt nog. Borde verkligen skaffa mig en nattkräm! Men nu ser det ut såhär: Ansiktsvatten, fuktkräm och ibland ögonkräm. Allt från L300 (från apoteket). Tvättar förstås bort sminket på kvällen också... sminkborttagningen är också från L300, och ibland använder jag en vattenfast borttagning från L'oréal.PS. Gillar bloggen! :)

2011-08-16 @ 10:26:27
URL: http://makeupartisten.nu
Postat av: Natti

Jag använder alla mina rengörings produkter från märket Deamons & Angels jag tycker dom är super bra och använder dom morgon och kväll man kan köpa hela serien på rusta för bara 79 kronor för i vanliga fall kostar en flaska mellan 100-120

Puss och kram

2011-08-16 @ 10:50:18
Postat av: Bellie

morgon: jag tvättar ansiktet med ljummet vatten och smörjer in mela ansiktet med en helt helt helt naturlig cocos olja! jag gör samma sak på kvällen. jag kan verkligen rekomendera att prova! den kostar ca 200 kr och tar typ aldrig slut och smälter fort fort in i huden!

jad älskar eran blogg och ni är så duktiga!

2011-08-16 @ 10:57:26
Postat av: Isabella

Morgon: Jag brukar använda ansiktsvatten(Ifrån bioline serien purifying) Sedan återfuktar jag med en kräm som också är ifrån bioline.Kväll: Jag tvättar bort mitt smink med en grapefrukt gel som även den är ifrån bioline serien, sedan tar jag ansiktsvattnet och återfuktar med krämen.

2011-08-16 @ 11:12:28
Postat av: Felicia

På kvällarna andvänder jag mig av demon and angels tvätt "set" och då börjar jag med att använda skrubben och skrubbar vid näsan, hakan och pannan och sköljer ut det. Skrubben ska man bara använda typ två ggr i veckan bara.

Sen tar jag ansikts tvätten som är som ett skum och öppnar porerna och tar det i hela ansiktet.

Och sen tar jag en bumulstuss eller en pad och våter den och sen försöker jag trycka ut allt vatten i den sen så tar jag ansiktsvattnet och häller lite på den våta tussen hehe.

Och bara tar den i hela ansiktet och den tar bort allt skit som finns i huden.

Sen tar jag min vit-gröna Aco kräm från spottless setet och jag det gör jag och sen på morgonen tar jag bara min demon and angels kräm i anstuket haha och ja så gör jag :p

2011-08-16 @ 11:14:15
Postat av: alice

Morgonen: Tvättar ansiktet med vatten och om jag hinner använder jag daily scrub från neutrogena.Kvällen: Tvättar ansiktet med vatten, tar bort sminket med sminkborttagning från nivea. Och efter det tar jag daily scrub från neutrogena (om jag inte har gjort det på morgonen).

2011-08-16 @ 11:40:14
Postat av: irma

Morgonen:Sköljer bara ansiktet.Kvällen:Tvättar ansiktet med en rengörings gel från neutrogena, sen när jag har gjort det tar jag också ansiktsvatten från neutrogena.

Sen avslutar jag med en ansikts kräm från Olay. :)That's it!2011-08-16 @ 11:40:31
URL: http://cutienails.blogg.se/
Postat av: Elin

Morgon: sköljer av ansiktet med kallt vatten och återfuktar med en dagcreme från ecurin :)Kväll: Tar bort smink (om jag haft något, vilket är sällan) med en rengöringsmjölk från Garnier. Annars en rengörings-gel från loreal. Och när jag fått finnar eller extra dålig hy så använder jag spotless deep cleansing från ACO :)

2011-08-16 @ 11:52:28
URL: http://fotoelinm.blogg.se/
Postat av: Filippa

jag änvänder mikrofibers pads som Dejana tipsa om dagligen, men en gång i veckan så skrubbar jag ansiktet med daily scrub från neutrogena. Jag vill inte slita på huden som mycket med tanke på att jag har haft jätte mycket problem med huden. Så det funkar för mig. Jag återfuktar huden när jag verkligen behöver det, vill inte riskera att gå tillbaka till den finninga huden jag hade :)

2011-08-16 @ 11:56:45
Postat av: :)

varje morgon och kvälll så tvättar jag ansiktet med cliniqes ansikts tvål och sen tar jag en gel crem från aco spottles as bra det mattar neer och tar bort röda märken

1 gång i veckan skrubba ajg mitt ansikte med en skrubb från neoutrogena och en djup rengörning från neoutogena

om jag får en finne vilket jag inte får så ofta men om jag får det så an vender jag en spottroll on från garnier :)

med det här får du nästan inte en enda finne :)

2011-08-16 @ 11:58:13
Postat av: Elin

morgon: Sköljer ansiktet med ljummet vatten, sedan tar jag min neutrogena "tvål" ( vet inte vad det är riktigt), det är ingen skrubb utan den tvättar rent ansiktet, sedan tar jag min neutrogena ansiktsvatten och tar det på en bommulls padd och tvättar anstiktet med den och sedana vslutar jag med en återfuktande kräm från nivea som är såå bra, den köpte jag på maxi och den är super!!kväll: tar bort mitt smink, vet inte riktigt vad den produkt jag har till ögonen heter, men,men ;))

ibland när jag duschar brukar jag ha en ansikts skrubb som står där, denna brukar jag ta om jag har mycket pliter/finnar m.m. den är från deamons and angels ( kanon bra, från apoteket) och ibland tar jag clerasils ansikts tvål! :D

2011-08-16 @ 12:07:57
Postat av: M

På morgonen tvättar jag ansiktet med en tvättgel och sen lägger jag på lite återfuktningskräm.

På kvällen tvättar jag igen med tvättgelen och ibland så rengör jag även med ansiktsvatten (när jag orkar) och sist återfuktningskräm igen.

Ungefär en gång i veckan så skrubbar jag ansiktet och lägger på en bra ansiktsmask :)

2011-08-16 @ 12:17:43
Postat av: Alice

På morgonen tvättar jag ansiktet med Dermalogica Special Cleansing Gel och återfuktar med Simple Sun Sensitive Protecting Facial Lotion SPF50 eller Simple Clear Skin Oil Balancing Moisturiser.På kvällen tvättar jag ansiktet med Dermalogica Special Cleansing Gel, skrubbar med Dermalogica Daily Microfoliant och återfuktar med Simple Clear Skin Oil Balancing Moisturiser.Ibland använder jag någon slags ansiktsmask :)

2011-08-16 @ 12:32:36
Postat av: Lisa

Morgon: Tvättar ansiktet men spotless ansiktstvål. Applicerar ett ansiktsvatten från samma serie.Kväll: Tvättar ansiktet med först spotless tvålen och sen neutrogena daily scrub (detta gäller endast om jag har haft smink på mig, annars är det bara scrubben som gäller). Tar bort ögon- makeup. Applicerar toner och sist men inte misnt smörjer jag in mig med en dagcreme (nattkräm är för fett för min hud) från Lumene med C-vitamin.

2011-08-16 @ 12:37:23
Postat av: Zandra

Morgon:tvättar ansiktet med ``Spotless Deep Cleansing Daily Wash```och återfuktar med `` Spottles Oil-Free Matifying Daily Moisturiser".Kväll: Tvättar av maskaran med babyolja som jag her* på en rengöringssvamp(sån som Dejana har) och tar bort det med Niveas Pure&Natural Cleansing Milk(med hjälp av svampen) och sedan samma som morgonen fast jag sjöljer av det med en microfiberpad och sedan applicerar Niveas Moisturizing Day Care.

2011-08-16 @ 13:34:19
Postat av: Ellen ♥

Va roligt!

Jag änvänder mig av en hudvårds serie som heter Formula 10.0.6! det fungerar super bra, och min annars finniga hy, har blivit riktigt bra och len!Morgon:

1. jag börjar med att göra rent ansiktet med Formulas vanliga tvål, och sköljer av.

2. sedan tar jag deras Ansiktsvatten med en bomullspad över hela ansiktet (undvik ögonen, det svider riktigt mycket!)

3. till sist använder jag Formulas Moisturizer (stavning hehe?) som jag smörjer hela ansiktet med!Kväll!

1. Jag börjar med Formula 10.0.6:s Skrubb och masserar in i ansiktet i ungefår 5-10 min, sen så sköljer jag av det noga

2. nu tar jag ansiktsvattnet igen och gör samma sak som på morgonen.

3. sen tar jag moisturizern och smörjer in på ansiktet, jag tar lite mer på kvällen än på morgonen!

(4). Om en finne dyker upp, så tar jag Formulas: "Over night Sucsess" som är ett litet plåster, och har det på finnen över natten, och dagen efter tar man bort det (och tvättar väl!) och finnen är nästan helt borta!Sen brukar jag ha skönhetskvällar en gång i veckan! Då gör jag samma kvällsrutin, bara att efter skrubben lägger jag på en djup rengörande mask från formula 10.0.6!Hoppas att du gillade mitt sätt att göra mig iordning!Btw. Jag kan rekomendera Formula! de kostar ca 99:- st, och finns bl.a. på Åhlens och Kicks!

Formula får nästan bara bra kritik och är skonsam för huden!

De har mer saker än de jag har som t. ex.

En färgad dagkräm (med solskydd)

Pore strips

Och en liten tub som heter RESCUE ME! som tar bort finnarna direkt!KRAMAR till världens bästa beauty blogg!//Ellen ♥

2011-08-16 @ 13:37:27
URL: http://mollani.blogg.se/
Postat av: Louise

Shit vad mycket svar du fått redan! haha. Aja jag är iallafall ganska dålig på att göra rent ansiktet iallafall på kvällarna. Shame on me!

Men jag brukar använda så lite som möjligt. Förut hade jag en scrub men efter att läst på eran blogg och så kom jag fram till att det nog är bäst att använda så lite på huden som möjligt. Därför brukar jag bara använda en moustorizer (den från neutrogena) innan jag sminkar mig och så på morgonen. Ska även införskaffa mig en ansiktsmask eller scrub som jag bara ska använda typ en gång i veckan eller när det behövs :)

2011-08-16 @ 14:20:42
URL: http://dancinginmydreams.blogg.se/
Postat av: Sumeya

Morgon: Tvättar ansiktet med vatten! :D

Kväll: Tvättar ansiktet med vatten :D

2011-08-16 @ 14:24:33
URL: http://sumeyaaas.blogg.se/
Postat av: Moa

jag har spelat in en video på hur jag gör :) Jag får inte finnar av den så det är därför den heter så ;) länk till videon: http://www.youtube.com/watch?v=y7I53COBCrU

Jättebra blogg! :D

2011-08-16 @ 14:33:19
URL: http://rosettflikkorna.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Morgon: Tvättar ansiktet med Lumene Matte Cleanser (för oljig hy) och sätter på Lumene Matte Toner (för oljig hy det med). Behövs det (på vintern) använder jag Lumene balancing moisturiser (för oljig hy det med).Kväll: Tvättar bort ögonmakeupen med Lumene Eyemakeup Remover med en ansiktssvamp. Sedan fortsätter jag med samma som morgonrutinen.

2011-08-16 @ 14:37:18
Postat av: Lillsara

morgon, nada, om det inte är ögongrus i eller något. Då vatten.

Kväll: om smink så tvättar jag bort med olivolja och torkar av med tvättlappar. Och ja det blir rent, och inte fet av det heller i huden.Peelar inte varje dag utan kanske, var 4de dag. Tror inte det är bra i längden.

2011-08-16 @ 14:40:04
URL: http://lillllsara.blogg.se/
Postat av: sophie*-^

Kväll: tvättar bort det mesta av sminket med ett skum/mousse från CCS, i deras serie 'Oliva'. Sen tar jag ett ansiktsvatten på en pad, också från CCS fast en annan serie som heter 'Vera'. Sist smörjer jag in ansiktet med kroppsoljan från Weleda (den fungerar till ansiktet också) har ingen nattkräm för tillfället, så gillar att ta den då den är lite fetare.

Just nu har jag faktiskt en gel och ansiktsvatten istället som köptes i Grekland, men valde att nämna mitt förra sätt då jag har haft den rätt länge.Morgon: rengör ansiktet lite lätt med skummet, sen smörjer jag in huden med en dagkräm från Garnier. Den heter typ 'Nordic Essentials', tror jag.Peelar ungefär en-två gånger per vecka med en ansiktspeeling från Gunry. Mask har jag sällan, kanske någon gång per månad. Glömmer alltid att köpa, borde införskaffa någon riktig som finns i tub som räcker längre, men glömmer alltid.

2011-08-16 @ 15:56:05
URL: http://www.plasticbag.devote.se
Postat av: emma- Photo and a little bit of hope.

morgon: går upp, sminkar mig kanske. drar

kväll: tar av sminket med niveas sminkborttagningsservetter ifall jag har på mig smink, ibland återfuktar jag. sen godnatt.min ny har blivit bättre sen jag sluta använda toner, kränmer och skit.

2011-08-16 @ 16:46:15
URL: http://photoyemma.blogg.se/
Postat av: Lisa

På morgonen återfuktar jag mitt ansikte om jag har duschat och på sommmaren smörjer jag in mig med solkräm.

På kvällen tvättar jag mig, gör rent med aco acnelösning om jag har finnar och avslutar med att smörja in kamomillkräm.Har ganska fet hy och kamomillkrämen motverkar finnar. :)

2011-08-16 @ 17:30:39
URL: http://laysa.devote.se
Postat av: amanda

morgonen: tvättar först ansiktet med vanligt vatten, sedan använder jag "Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating" och tvättar bort. min bror köpte Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Toner men den använder jag inte för gillar den inte alls. men ska snart köpa mig något liknande. efter det använder jag en ögonkräm från the body shop. och sen använder jag en dagkräm, garnier nordic essentials day cream.natten: gör samma sak som det jag gör på morgonen, fast först tar jag bort sminket med olivolja eller en smink borttagningsmedel från lancome. och istället för garniers dagkräm använder jag en nattkräm från the body shop. :)

2011-08-16 @ 18:36:18
Postat av: Maria

På morgonen tvättar jag ansiktet en tvål med mild peeling från Yves Rocher. Sen smörjer jag in ansiktet med en återfuktade kräm från aco.På kvällen tvättar jag ansiktet med tvålen från Yves Rocher, sen använder jag ett ansiktsvatten från Nivea Young och sedan en kräm som motverkar finnar från Yves Rocher.

2011-08-16 @ 18:53:08
URL: http://mariapaulsons.webblogg.se/
Postat av: Kimberly

Morgon: Tvättar ansiktet med vatten och använder Clearasil 3 in 1 Exfoliating Cream Cleanser och återfuktar med Neutrogena Oil free moisturizer.Kväll: Tvättar av smink om jag har använt det. Använder antingen Clearasil cream cleanser eller Vichy Normaderm rengöringsgel. Sen tar jag Clearasil Deep cleansing toner :)

2011-08-16 @ 19:14:16
URL: http://fashionator.blogg.se/
Postat av: sanna

Morgon: först tvättar jag med vatten och sen rengöringsmjölk från san soucis. sen tar jag ansiktsvatten från Garnier och sist aco spotless daily moisturiser.Kväll: tvättar bort mitt smink med produkter från ACO Face, sen skrubbar jag ansiktet med den dagliga skrubben från ACO Spotless och sist tar jag aco spotless blemish treating moisturiser i hela ansiktet och det funkar bra för mig :)rekommenderar att testa om man har finnar!

2011-08-16 @ 20:11:38
Postat av: Cornelia

På morgonen så tvättar jag först ansiktet med ett skumm (?) Ungefär som ett raklödder man tvättar bort, ni fattar va ? Sen tar jag Ansiktsvatten från Loreal och sedan återfuktar jag ansiktet med en kräm från Nivea.

2011-08-16 @ 20:31:55
URL: http://ailenrock.blogg.se/
Postat av: Caroline

Kväll:

1.Jag tar bort allt mitt smink med hjälp av "cleansing milk" från ACO.

2.Sedan tar jag en snäll "peeling" från CLERASIL som motvärkar & förebygger blämmor , finnar mm...

3. Jag tar en bomullsrondell & dränker den i lite "skin tonic" (ansiktsvatten) & duttar försiktigt över de ställena där jag har mycker porer, t.ex näsa & haka..

4. Jag smörjer in hela ansiktet med NIVEA VISAGE NIGHTCREAM, sedan ACO EYECREAM under ögonen & ngt random balsam till läpparna !Morgon:

1. Jag tar samma "skrubb" som på kvällen & "peelar" hela ansiktet nogrant..

2. Sedan tar jag ACO DAYCREAM & smörjer in hela ansiktet, NIVEA CREME under ögonen och på läpparna.KLART ! :DFunkar superduper för mig & min hy !

KRAM :)

2011-08-16 @ 21:28:07
Postat av: Josefin

Morgon: Tvättar av ansiktet med Acnicyl CLEANSER sen smörjer jag in med Acnicyl CREAM.Kvällen: Tvättar jag bort sminket medmeke up remover från Neutrogena. Plus samma som på morgonen.2011-08-16 @ 23:03:33
URL: http://jelversson.bloggspace.se
Postat av: Linn

På morgonen tvättar jag bara ansiktet med kallt vatten och använder clinique dramatically different moisturising gel på t-zonen och lite av cliniques lotion på sidan av ansiktet.Varannan kväll tvättar jag ansiktet med en egengjord rengöring av olivolja och ricinolja och havregryn varannan kväll.En till 2 gånger i veckan använder jag också någon slags scrub, det blir oftast clinique 7 day scrub cream eller apolivas scrub-rondeller :)

2011-08-16 @ 23:10:13
Postat av: Anna

Morgonen: tvättar ansiktet med vatten och sen Clerasil daily clear (3 in 1 Exfoliating cream cleanser) återfuktar med nivea ansiktskräm.Kvällen: tvättar bort sminket med niveas eye make-up remover och åhlens face care (ska byta till en bättre) och sen åter igen clerasil, som jag sköljer bort och sen återfuktar jag igen med niveas ansiktskräm !Tack för en super bra blogg! älskar den! kram Anna! (:

2011-08-16 @ 23:29:45
Postat av: Sandrah

Morgon: Tvättar ansiktet med vatten och ansiktsvatten sedan återfuktar jag med ACO's mattande dagcreme.Kvällen: Tvåttar bort smink med Yves Rocher 2in1 rengöringscreme och ansiktsvatten i en. Sen använder jag två Neutrogena visibly clear produkter (2in1 wash and mask och blackhead eliminating daily scrub) sedan en smörjer jag in ansiktet med en natt lotion med tea tree oil från the body shop. Har jag finnar eller liknande duttar jag på lite utav Boots (super bra affär från england) spot wand som har en för dagen och en för kvällen!SUPER BRA BLOGG BTW!

2011-08-16 @ 23:43:12
URL: http://textilsandrah.blogg.se/
Postat av: sandyle

Försöker göra så lite som möjligt med huden, Neutrogenas blackhead eliminating daily scrub används dagligen till ansiktet, antingen morgon eller kväll. Därefter Neutrogenas visibly clear 2-in-1 samt Garniers face brush en gång i veckan och slutligen återfuktning med någon lotion!

2011-08-17 @ 00:25:20
URL: http://sandyle.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Hej Louise! :D

Morgon: Jag blir så röd i ansiktet när jag tvättar mig så jag tar bara lite vatten och sköljer av ansiktetKväll: Då använder jag först rapsolja till att ta bort mascaran, är asbra för har känsliga ögon.

Sen använder jag tre stegs rengöringen ifrån Cliniqué (nr 3 mot blandad hy)

Använder också 7 days a week skrubben ifrån Cliniqué två ggr i veckan.Även om Clinqué serien var dyr är jag super nöjd, för den rengörings serien har räddat mitt ansikte, märktes skilland redan efter två veckor :o

2011-08-17 @ 09:17:01
URL: http://rocklifeaway.blogg.se/
Postat av: agnes

jag använder mej av acco spotless 3 stegs serie morgon och kväll! :)

2011-08-17 @ 12:08:59
Postat av: Anonym

Beror faktiskt på om det är skola/jobb eller "helg".Jag har ganska torr hud så jag brukar mest tvätta ansiktet på kvällen och lägga mig med en nattkräm för torr/känslig hud.

På morgonen så brukar jag bara "väcka" mig med lite kallt vatten och sedan en dagkräm på det. Sen smink :)Är jag ledig så händer det att jag kan somna med sminket på (inte bra, jag vet .. men .. ) och bara tvätta ansiktet om jag ska sminka det. hehe .. ;P

2011-08-17 @ 14:03:18
Postat av: elin

Beror faktiskt på om det är skola/jobb eller "helg".Jag har ganska torr hud så jag brukar mest tvätta ansiktet på kvällen och lägga mig med en nattkräm för torr/känslig hud.

På morgonen så brukar jag bara "väcka" mig med lite kallt vatten och sedan en dagkräm på det. Sen smink :)Är jag ledig så händer det att jag kan somna med sminket på (inte bra, jag vet .. men .. ) och bara tvätta ansiktet om jag ska sminka det. hehe .. ;P

2011-08-17 @ 14:08:14
URL: http://allaboutneni.blogg.se/
Postat av: linnéa

morgon: vatten och tvål (okej, jag vet, tvål är inte så superbra kanske men jag orkar inte köpa en ny rengöringscreme...), ögoncreme från Oliva & ansiktscreme från Neutrogena (oil-free mosurizer).kväll: tvål och vatten igen, samt ögoncreme. :-)vet ärligt talat inte riktigt hur jag ska ta hand om min hy på bästa sätt..

2011-08-17 @ 18:26:39
URL: http://purfection.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag använder ACOs rengöringslotion för ansiktet både morgon och kväll. Den är mild och bra mot huden :)Sen har jag blivit väldigt dålig på att använda dag- och nattkräm. Men jag ska köpa nu innan skolan börjar, ska nog köpa från samma serie, tror det blir nivea eller något, dem brukar ha bra produkter! :)

2011-08-18 @ 13:08:11
Postat av: Michelle

Jag använder serien spotless från apoteket

1.först skrubbar jag med neautrogena daily scrub

2.sen använder jag en rengöringslotion från apotket

3.sen tar jag mitt ansikts vatten från apoteket spotless.

4.sist använder jag en kräm från garnier

en jätte bra blogg! <3 :)

2011-08-18 @ 18:22:25

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0