22:59 Hårspray:

Jag vet inte om jag är ensam om detta, men jag kan inte hjälpa det. Jag hatar hårspray! Egentligen är det ju inte hårspray jag hatar, utan jag hatar att använda det själv och vad det gör med mitt hår. Jag tycker att det känns torrt, onaturligt och trassligt. Inte precis som modellernas hår i Wella-reklamerna på TV...

Här har ni dock två hårsprayer som jag faktiskt tycker är bra! Samt en klassiker som jag inte tycker om.

Garnier Fructis Style XXL Volume Hairspray, 250ml. 2,50$ i USA. (Jag vet inte hur mycket den kostar i Sverige tyvärr, men den finns i alla fall! Tror dock att flaskan ser något annorlunda ut här och är en aning dyrare, men innehållet är det samma.)


Schwartzkopf Got2b 2 Sexy Hair Spray, 300ml. cirka 65kr. (Finns bl a. på Ica, Åhlens, Kicks och andra ställen där de säljer Got2b.)


PROFFS Hairspray, 400ml, 45kr. på Kicks (finns också på H&M och andra ställen).

OKEJ, to the point:
• De två sprayerna jag tummat upp tycker jag om bland annat för att de luktar så fantastiskt gott båda två! Den gröna från Garnier Fructis luktar väldigt fruktigt och mycket, på ett väldigt bra sätt - som godis! Den röda från Schwarzkopf Got2b luktar enligt mig exakt som hallonsoda! Helt juvligt! Man kan lika väl använda dem som parfym för att de luktar så gott! Eller okej, gör inte det haha, men ni förstår poängen.

En annan faktor jag tycker om med de båda sprayerna är att håret inte känns sådär kladdigt som det kan göra med andra sprayer och sedan att man inte behöver alls mycket. Man håller flaskorna på långt avstånd och resultatet blir hållbart, okladdigt och otroligt välluktande.

• Sprayen från PROFFS har jag tummat ner för att jag, till motsats från de andra två, hatar lukten! Den luktar alldeles för starkt för min smak. Den har inte någon speciell doft, utan luktar bara starkt helt enkelt. Jag upplever också att den blir väldigt kladdig på mitt hår och gör sedan att håret känns torrt. Hållbarheten är dock okej och flaskan är ju enorm! Lukten och kladdigheten drar dock ned det.

Några av er som har någon av ovanstående produkter kanske upplever dem helt olika än vad jag gör? Kommentera i så fall! Kul att jämföra mellan olika individer och hårtyper.

Kommentarer
Postat av: Nathalee

Jag älskar Klippotekets! Prova det :)

2010-11-30 @ 23:49:52
URL: http://nyheter24.se/nextinfashion/nathalee
Postat av: Anonym

Tack för tipset! Ska fara och köpa en ny hårspray nu direkt:)



Vet du något bra finnmedel? Mitt nuvarande (visibly clear) är snart slut så jag behöver nytt och vet inte vad som är bra och dåligt.

2010-12-01 @ 15:09:46
Postat av: Frida

Trodde nästan jag var ensam om att hata doften av proffs sprayen. Som tur var var jag inte det :)

2010-12-01 @ 20:46:29
Postat av: Anonym

den luktar EXAKT som hallonsoda! den gröna fructis luktar också gott, har prövat andra produkter från den serien. jag gillar dock också den typiska hårspray doften på proffs men det kan vara en annan som är seris rosa

2010-12-02 @ 20:19:12
Postat av: alva

hej !!! jag älllllskar era videos på youtube är ettt fan av er så kärlek från alva 10 år kalix

2010-12-10 @ 15:50:40
Postat av: Lina

Jag som älskar Proffs hårspray :D haha, jaja så kan det vara, grymt bra test för övrigt.

2011-01-10 @ 19:32:19
URL: http://xn--hrspray-exa.com

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0