10:20 Svar, DEL 3


Här har ni ytterligare nästan 25 frågor som jag svarat på! Detta är den sista delen.
Gör ni eran bloggdesign själva? Om inte, vem gör den? Och fick ni den i så fall gratis? JÄTTESNYGG!
Svar:
Ja, vi gör den själva. Vi båda kommer på idéer tillsammans och kommer överens om hur vi vill att det ska se ut, men Louise står för det praktiska. Hon har mer erfarenhet utav bloggdesign än vad jag har, haha!

En utan era kategorier heter "Off topic", vad betyder det?
Svar:
Off topic betyder "Ifrån ämnet". Där hamnar alltså allting som inte passar in i de andra kategorierna eller helt enkelt saker som inte har med skönhet att göra!

Gillar du apelsiner eller morötter bäst? Båda är ju orange.
Svar:
HAHA! Fy fasen vad rolig och random fråga! Hmm...jag gillar nog morötter mer faktiskt. Jag älskar när det knaprar!

Är det någon sak du ångrar att du köpt? Vilken?
Svar:
Kollade lite i badrummet och bland sminket och kom fram till dessa tre produkter (bara för att dessa inte fungerar på mig betyder det inte att de inte fungerar på just dig):

Jag vet inte priserna på dessa produkter just nu, men skit i det! Jag gillar ju inte dem så har säkert förträngt det, haha.
1. Ni kommer säkert ihåg min "första intrycket" video jag gjorde för inte så länge sedan på den första produkten från Nivea och då tyckte jag att den var helt okej, men vad fasen...det tar ju tusen år att ta bort vattenfast mascara med den! Det är ju just det produkten är till för.
2. Den andra produkten från Gliss kanske vissa av er känner igen. Jag fick den av en släkting när jag var i Serbien i somras. Jag har inte använt den jättemånga gånger, bara ett fåtal, men jag har inte tyckt om produkten de enstaka gångerna - vilket har gjort att jag inte använt det mer än så. Vad gillar jag inte med den? Håret blir inte speciellt mjukt av det, mer stramt och mitt hår blir inte så rakt av det heller. Lite rakare kanske, men inte så det är tydligt. Det är ju ett serum som är till för att göra håret rakt så...
3. Detta kanske kommer som en chock med tanke på att jag ÄLSKAR serien från Neautrogena såååå mycket. Det är min absoluta favoritserie inom hudvård och rengöring, men det finns då en enda produkt jag inte gillar från serien och det är denna. Den påstår sig ska reducera finnar på 8 timmar, men som många vet så ska man inte använda uttorkande produkter på finnar eftersom det kan lämna ärr efter sig då och det är inte skonsamt mot huden. Denna produkten är en sådan uttorkande produkt och därför gillar jag inte den. Finnen kanske blir en aning mindre, men den blir rödare! Då blir det ju svårare att täcka.

Vad använder du för produkt när du tar bort ditt smink?
Svar:
Nu använder jag mig av min nya sminkborttagningsprodukt från Neautrogena och den fungerar skitbra!

"Neutrogena Visibly Clear Oil-free Make-up Remover" 150ml, 64kr. Apoteket.

Hur lång är du?
Svar:
Jag är 1,72 eller 1,73 (alltså 1,83 med klackar).

Vad är ditt bästa sminktips?
Svar:
Vet inte om detta räknas som sminktips, men tvätta av sminket innan du går och lägger dig! Sen är det nog att enkelhet räcker långt också. Till exempel: concealer, rouge, eyeliner och mascara är allt du behöver för att se pigg och fräsch ut!


Vilka produkter använder du till ditt hår?
Svar:
Just nu använder jag dessa produkter när jag tvättar mitt hår:
- Shampoo från Garnier Fructis.
- Balsam från BigSexyHair.
- Inpackning: Gliss Shea Cashmere.
- Leave-In Balsam från Goldwell.

Vilket är det bästa ansiktsvattnet du har köpt?
Svar:
Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Toner! Det svider lite när man applicerar det, men jag gillar det - man känner att det verkar och rengör.

"Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Toner" 200ml, 54kr. på Apoteket.

Har du några syskon?
Svar:
Ja, jag har en lillebror som heter Nikola som är 10 år gammal.

Kan du berätta om den pinsammaste saken du någonsin varit med om?
Svar:
Jag har sämre minne än en guldfisk så jag kommer inte på någonting! Jag kommer liksom inte ihåg...
En av dem var nog ändå när jag frågade min pojkvän om jag fick rapa (hade aldrig gjort det framför honom innan - fast att jag är proffs på det annars, haha) och han ba: Gör du så...
*RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP!* "Så nu är det din tur" säger jag då för att båda ska ha gjort det en gång.
Så svarar han: Emm...alltså jag brukar aldrig rapa, såå...
HAHA! Jag dog. Så skämmigt, så har jag precis skapat jordbävning...han tyckte säkert jag var dum i huvudet!

Plattar du håret varje dag eller är det naturligt platt?
Svar:
Jag plattar nästan ALDRIG mitt hår, bara luggen då, men det roliga är att jag har självfall som bara den! Mitt hår har dock sina perioder. Ibland är det plattare än vanligt och ibland är det jättevågigt. Det beror helt enkelt på vilken period mitt hår är i eller om jag sovit med toffsar på ett sådant sätt som gör att mitt hår blir platt, för det brukar jag göra!

Jag undrar vilken foundation du använder när du väl använder det? Ska man ha sin hudfärg, några högre eller några nummer lägre än sin hudton?
Svar:
När jag använder foundation använder jag alltid en mineralpuder foundation från I.D BareMinerals, den är dock slut nu så nu om jag ska använda foundation använder jag ju min nya MaxFactor Xperience Foundation. Man ska ju helst försöka hitta den perfekta tonen som matchar ens egna hudton, men det kan vara svårt. Är du osäker på exakt vilken färg du behöver? Ta hellre ett steg ljusare än ett steg mörkare. Du vill ju se naturlig ut och det är enklare att göra hyn brunare med bronzer än ljusare om du köpt en för mörk foundation.

Hur tyckte du att Niveaprodukterna var när du testade dem? Jag har haft dem och jag tyckte inte alls att de hjälpte, så undrar vad du tyckte?
Svar:
Eftersom jag inte har problem med finnar eller liknande så fungerade produkterna bra på mig! Ingen mirakel-serie kanske, men min hude blev mjuk, len och fräsch.

Är du nöjd med ditt utseende? Du är verkligen jättefin!
Svar: Tack så mycket! Jag har aldrig varit NÖJD med mitt utséende, det är bara så. Antingen har det varit att jag hatat att jag har en stor näsa, eller för att min framtand är pyttelite sne, jag har också haft ätstörningar i form av anorexi - så jag har aldrig varit nöjd. Där emot så har jag nu börjat acceptera allt med mig själv! Att jag duger precis som jag är! Alla ser olika ut och alla kan inte tycka om allt, men det finns alltid någon som tycker att du är vacker. Säger min pojkvän t ex. att jag är vacker, så får jag ju lita på att han tycker det. Till exempel det som jag har nojat över hela livet: min näsa. Nu har jag börjat acceptera den. Den finns liksom där oavsett vad, så varför må dåligt av det? Jag hade ju inte sett likadan ut utan den. Jag hade inte varit jag.

Vet du hur man ska göra för att ändra form på ögonbrynen? Jag har nämligen noppat mina för mycket förut och nu vill jag ha dem bredare, men sparar jag ut dem ser det ju så hemskt ut när man har så onoppade ögonbryn.
Svar: Egentligen är det ju bäst om du faktiskt sparar ut dem lite först och sedan att du går till en salong som håller på med att noppa ögonbryn så att de kan forma dem fint. Tycker du att det ser fult ut medan du sparar ut dem kan du ju fylla i brynen med en skugga eller brynpenna så att "stubben" kamoflerar sig!

Vilket program laddade ni ner när ni fick era skoldatorer? Jag har en inbyggd webcam, men inget program.
Svar:
Så var det för oss också först och man KUNDE INTE hitta någonting att ladda ner typ, men sök på "Debut Video Capture Software free download" eller något sådant så borde det dyka upp!

Fyller du in dina ögonbryn? I så fall, vet du någon bra penna/skugga?
Svar:
Nej det gör jag inte, jag fyllde i ögonbrynen en gång och det såg för jävligt ut! Haha.

Vad vill du bli i framtiden?
Svar:
Så otroligt svår fråga! Enda sedan jag gick på dagis(!) har jag velat bli frisör. Jag var 100 på att jag skulle gå en frisörlinje/stylist eller liknande på gymnasiet, men så blev det inte. Jag tänker på framtiden också. Det utbildas otroligt många fler frisörer än det finns jobb att ge. Nu är jag väldigt inne på att studera psykologi, men make-up och styling är ju någonting jag alltid kommer att älska och vem vet? Jag kanske jobbar med det i framtiden i alla fall, eller blir en psykolog som jobbar som stylist/frisör/make-up artist vid sidan av. Tror jag blir den första som gör det i så fall...

Vilket gymnasium går du på?
Svar:
Jag går på Gislaveds gymnasium (Gärdeskolan).

Jag letar efter ett bra mineralpuder, har du något tips på ett bra puder till ett bra pris?
Svar:
Det absolut bästa mineralpudret jag vet, som ser väldigt naturligt ut på och som är bra för huden är det från I.d BareMinerals. Det kostar i vanliga fall över 300kr, men här har du en länk direkt till en amerikansk sajt där det kostar endast 224kr. Det är dock värt varenda öre och det är drygt! Tänk på att skaffa en Kabukiborste att applicera foundationpudret med för bästa resultat (finns bl a. på The Body Shop och Kicks). LÄNK: http://se.strawberrynet.com/makeup/bare-escentuals/?LineId=5905#5905

Kan ni inte göra fler "maskerad" sminkvideos?
Svar: Anledningen till att vi gjorde maskeradsminkvideos var ju för Halloween och eftersom Halloween är slut nu så blir det inga fler på ett tag. Jag funderar dock på att kanske göra någon maskeradlook som inte är lika dramatisk någon gång då och då under året.

SÅ! Nu har jag svarat på nästan 75 frågor! Jag hoppas att ni fått svar på det ni undrat över. Tusen kramar och tack för alla frågor.


Kommentarer
Postat av: therese

http://tsundin.blogg.se/2010/november/competition.html



hur stärker du självkänslan..? berätta så är du med och tävlar om ett aco spotless-kit! =)

2010-11-07 @ 15:52:34
URL: http://tsundin.blogg.se/
Postat av: amanda

ärligt skojar du med mig?!



tycker du att du har stor näsa?!



den är sååå fin!.

är faktiskt lite avis. hehe

du är jätte fin och jätte söt!



kram

2010-11-08 @ 19:54:35
URL: http://batmanssyster.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hejhej! Jag måste säga att jag älskar er blogg och beundrar hur duktiga ni är på smink! Jättekul att läsa. Sedan är ni dessutom otroligt vackra båda två. Jag, som är fototokig, blir helt till mig när jag ser sånna snyggingar som er, vill ju bara dra fram kameran. Nu svamlar jag. Iallafall: jag läste igenom era frågor&svar och såg att Dejana länkat till en sida där man kunde köpa mineralpuderfoundation. Jag tror jag har ungefär samma hudton som dig, då jag är ganska blek men inte kritvit. Så, vad använder du för färg Dejana? Så svårt att se över nätet på deras webbshop. :}

2010-11-10 @ 17:10:18
URL: http://fih.blogg.se/
Postat av: Linnea

ÄLSKAR Gliss Asia Straight! Funkar super bra på mitt hår! Antar att det är olika för olika hår :)

2010-11-14 @ 01:03:12

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0