21:46 Dagens fråga, samt mascarareview!

FRÅGA: "FINNS DET NÅGONTING MAN KAN GÖRA FÖR ATT FÅ LÄNGRE ÖGONFRANSAR?"

SVAR: Det finns ingen mirakelkur för att få längre ögonfransar bums, om man inte förlänger dem vill säga, men det tar både någon timma och bantar ned plånbokens storlek.

Där emot finns det olika serum att testa. Det är upp till en själv om man vill tro på att dessa serum fungerar eller ej, men man förlorar ju ingenting av att testa? Jag kan inte tipsa om en massa serum jag inte har testat, kan dock skriva om ett som jag har testat och fortfarande använder ibland:

"L'oreal Lash Renewal Serum" (cirka 175 kronor).
Jag både älskar och ogillar denna produkten. Först var jag såld då jag faktiskt märkte att mina fransar blivit tjockare, starkare och längre efter bara en kort tids användning. Inbillning kanske? Är dock ganska säker på att det faktiskt gav resultat. Man bör applicera serumet på ögonfransarna morgon och kväll (i upp till 4 veckors tid). Det gjorde jag i början, men efter ett tag blev det bara på kvällen, sedan tvättade jag bort det på morgonen då det blev som silikon på ögonfransarna när produkten torkat som man kan dra av, om ni fattar vad jag menar? Jag gillar inte heller applikatorn då det inte är en borste utan en böjd gummigrej. Hade föredragit en borste då det hade fördelats bättre på fransarna.
Plus: Jag älskar produkten för att det faktiskt känns som att den hjälper.
Minus: "Silikoneffekten" när den torkar gillar jag inte då det kan bli vitt och dras bort som gummi, vilket inte är så kul innan mascaran på morgonen.


En annan metod för längre fransar är ju självklart en bra mascara! Jag gillar inte att tipsa om mascaror då det är individuellt för alla beroende på vad man har för fransar, men här är några favoriter med kort beskrivning - plus och minus. (En review men andra ord.)

"False Lash Effect Mascara" från Max Factor, 175 kronor (13,1ml.)

Som ni säkert redan vet älskar jag denna mascaran, har köpt den fyra gånger, haha! Borsten är enorm, men denna mascaran fungerar verkligen för mig. Jag får exakt den mängd volym och längd jag vill ha och fin separation.
Plus: Ger längre och fylligare och riktigt svarta fransar. Fina festfransar. Ett klart plus är att man får hela 13,1 ml. i förpackningen! Vilket är riktigt mycket och prisvärt då det vanligtvis brukar vara ungefär hälften så mycket - 6ml.
Minus: Är man inte så duktig med mascaraborsten är denna borsten alldeles för stor och kommer nog kladda en del, om inte - inga problem!
"Lash Extension Effect Mascara" från Max Factor, 175 kronor (6,5ml.)

Denna mascaran köpte jag för att det var något som verkligen drog mig till den och jag var bara tvungen att köpa den. Hade ganska höga förväntningar på den och blev därför lite besviken. Fransarna blir långa, men inte WOW-långa. Fransarna blir dock fint separerade och naturliga - fina helt enkelt!
Plus: Väldigt smal borste som gör att man kommer åt överallt och gör det svårt att kladda. Fransarna blir fina och separerade, ser väldigt naturliga ut och de får längd. Använder den ofta som vardagsmascara!
Minus: Alldeles för lite mascara i tuben! 175 kronor är dyrt för ynka 6,5 ml. då man i False Lash Effect tuben får det dubbla för samma pris! Känns som att man måste stå ett tag för att få bra mängd mascara på fransarna.
"Falsies Volum' Express Mascara" från Maybelline, 139 kronor (?ml.)

Jag äger inte denna mascaran, men har testat den ett antal gånger och ska definitivt köpa den! Den ger mycket längd och verkar vara en mascara som passar alla typer av fransar.
Plus: Ger mycket längd, fint separerade fransar och smular inte, ett plus till för ett bra pris!
Minus: Vet inga minus än då jag bara testat den några gånger.
"2000 Calorie Dramatic Look Mascara" från Max Factor, 130 kronor (9ml.)

Detta är en superbra budgetmascara. Ger bra med volym och längd och smular inte!
Plus: Priset! Smular inte och ger bra med både volym och längd. Superbra och prisvärd mascara till vardags.
Minus: Har inga riktiga minus.
Hoppas ni tyckte om detta inlägget och fick några bra tips?
Äger någon av er någon av dessa mascaror? Kommentera gärna och säg vad ni tycker om just dessa i så fall. Vill gärna veta!
Många kramar!


Kommentarer
Postat av: fian

Jag har tidigare haft den gula från maybelline, och hade därför höga förväntningar på den lila när den kom. när jag väl hade testat den blev jag sjukt besvken, mina ögonfransar blev dubbelt så långa med den gula, och det syntes ingen skillnad alls med den lila. Besvikelse när den är som störst tyvärr.

2010-03-25 @ 23:06:13
URL: http://rosaconverse.devote.se
Postat av: Dejana

Fian: Jag är faktiskt riktigt, riktigt chockad! Har inte hört någon som avrit missnöjd med den nya Falsies. Både jag och flera av mina vänner får riktigt långa och separerade ögonfransar som inte smular. Den gula fungerar där emot inte alls på mig!

Man märker ju bara av detta hur individuellt detta är. Det gäller att hitta en mascara för just en själv. Kramar! =)

2010-03-26 @ 13:32:14
URL: http://beautyfreaks.blogg.se/
Postat av: gris

Jag har 2000 Calorie maskaran. Den ger bra volym men den smular. Nu är den snart slut och nästa mascarastopp bli Make Up Stores Max Lashes, som kostar ynka 135 kr. Jag håller dock med att False Lash Effect mascaran är grymt bra! Rekommenderar, men jag gillar allvarligt talat inte att ha andra märken än Make Up Store eller MAC bland mitt smink så jag köper den inte igen. Lite löjligt kanske, men strunt i det :)

2010-03-26 @ 14:19:10
Postat av: Caroline

köpte lash extension effect idag, hoppas den är bra! :)

2010-04-02 @ 00:12:41
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
Postat av: Dejana

Caroline:



Skriv gärna vad du tycker om den sen.

Jag har börjat gilla den mer nu...fransarna blir fina och separerade och ser naturliga ut. Måste dock fortfarande stå väldigt länge för att få den mängd mascara jag vill ha då det kommer så lite! Gillar den som vardagsmascara. Kramar.

2010-04-02 @ 17:30:07
URL: http://beautyfreaks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0