17:02 bra budgetrouge!

Perfect powder rouge - IsaDora,

Ville bara tipsa er lite snabbt om ett rouge jag verkligen avgudar! Det kommer ifrån IsaDora och finns att köpa på bl.a på Kicks, Lindex osv.. De ställen som säljer IsaDora helt enkelt, haha. Och tro mig, med det här rouget behövs knappt ingenting. Tänk: less is more! Tro mig, om någon vet så är det Dejana. Hon skulle prova så hon körde runt rougeborsten ett par varv i förpackningen helt ovetande om att det skulle se ut som att hon fått fetaste bitchslapen på ena ansiktshalvan två sekunder senare, haha!
Jag är osäker på priset men jag gissar på ca 100 kr. Tyvärr for mitt i badrumsgolvet förra veckan, men det var kanske på tiden då jag haft det sedan femman.. Hehe. Men det funkade fortfarande lika bra!

Det som jag ägde och verkligen älskade var i färgen 02 Cool pink. Ett perfekt vardagsrouge!

Kommentarer
Postat av: fanny :)

hejhej!

jag har ganska så lockigt hår, och behöver därför platta det ganska ofta. så jag undrar om ni skulle kunna lägga ut lite tips på bra värmemedel så det inte sliter så himla mycket på håret! tack isf :)

2010-03-22 @ 20:17:34
URL: http://ffaanniiiee.blogg.se/
Postat av: Rebecka

haha, jag har också haft min sedan i femman ungefär. Exakt samma märke, exakt samma nyans. Love it! Dock har det inte ramlat ner i golvet än, men det kanske börjar blir dags nu, haha. Förresten köpte jag Viva La Diva-läppstiftet ni tipsade om. Jag är jättenöjd med det, perfekt rosa! Tack för en bra och inspirerande blogg :)

2010-03-23 @ 09:56:58
URL: http://rebeckamaria.devote.se

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0